PETICIÓ UNITÀRIA DE MESA SECTORIAL: RECUPERACIÓ DELS DRETS I LES CONDICIONS LABORALS

Els sindicats representants a la Mesa Sectorial de Negociació del personal docent no universitari (USTEC-STE's (IAC), CCOO, INTERSINDICAL-CSC, ASPEPC-SPS i FETE-UGT) hem presentat unitàriament una petició de mesa sectorial amb un únic punt de l'ordre del dia: la recuperació de les condicions laborals!

  • Restabliment de l'horari lectiu anterior a les retallades per a tot el personal d'aplicació al curs 2020/21. Recuperació de l'horari de permanència del professorat de Secundària.

  • Reducció de les ràtios. Cap tancament de grups a la Pública.

  • Retorn d'altres condicions retallades com: la precarietat laboral als centres educatius (conversió dels terços de jornada en mitges jornades i estabilització personal interí i substitut), retorn al caràcter lectiu de les dues hores de reducció al personal major de 55 anys, increment del personal de suport educatiu per atendre la diversitat, recuperació del poder adquisitiu perdut incloent també el retorn al reconeixement del primer estadi de 9 a 6 anys, Formació Professional pública i de qualitat, retirada del Decret de Plantilles (39/2014), etc...

Així mateix hem demanat que en aquesta mesa, s'hi incorporin les dues persones que hi pertanyen del Departament d'Economia.
 

 

Número de visites avui: -