Personal laboral


Dimarts 30 de març USTEC·STEs (IAC) torna a donar suport al col·lectiu de les TEEIs per reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de la concentració

Dimarts 23 de març les TEEIs van tornar a reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de les concentracions

Assemblea personal laboral: Prou Temporalitat, Fixesa ja. 18 de març  a les 18.30hEnllaç a la sala
Vacunes per a tot el personal dels centres educatius. Amb la Salut no hi pot haver diferències.

Publicació de  la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu de nou accés Tècniques/s Especialistes en Educació Infantil
DOGC: ORDRE TSF/44/2021, de 24 de febrer, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presta el personal laboral tècnic especialista en educació infantil (TEEI) destinat en centres educatius del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

USTEC-STEs (IAC) dona suport a la vaga del 26 de febrer. Cap TEEI al carrer!
Fotos de les concentracions a Barcelona

El col·lectiu TEEI és primordial a les aules de P3
26/02/21 Vaga TEEI del 26 de febrer. Fotos de les concentracions a Barcelona
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/495/2021, de 8 de febrer, per la qual s'aixeca la suspensió del termini per aprovar i publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu
Full 20 Personal Laboral: "Comunicat sobre la situació de les plantilles de personal laboral"
Infradotació de les plantilles del Personal Laboral

Resum de la Mesa Tècnica d'Educació inclusiva del 2.12.20

EL DEPARTAMENT SOLUCIONA UN ERROR SEU ACOMIADANT TREBALLADORS/ES
«Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir.»
Personal laboral i personal PAS -  Noves mesures davant el rebrot de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya  - 16/10/20
PERSONAL LABORAL : QUÈ PASSA AMB LES NOSTRES FUNCIONS? INCREMENT REAL DE PLANTILLES?

Estrenem la nova pàgina web de personal laboral

Obert el període d'inscripció als assessoraments per a les oposicions de Tècnic/a Especialista en Educació infantil (TEEI)

PLA DE FORMACIÓ PAS
CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

Nota informativa en relació amb el personal d’administració i serveis i professionals d’atenció educativa dels centres i serveis educatius (31/08/20)
DOGCRESOLUCIÓ EDU/2078/2020, de 24 d'agost, per la qual se suspèn el termini d'aprovació i publicació de les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses establert a la Resolució EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
EL DEPARTAMENT ES TANCA EN BANDA. Prioritza l’estalvi, afebleix la qualitat de l’educació

Publicació de llista d'admesos a la borsa del personal laboral

Reconeixement dels triennis

Full Informatiu 19 del Personal Laboral: Oposicions TEI

Modificació de les dades de la borsa de treball de personal d'administració i serveis
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1561/2020, d'1 de juliol, per la qual es fa pública la relació de persones habilitades per desenvolupar funcions de la categoria professional d'educador/a d'educació especial en centres públics del Departament d'Educació.
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

MILLORA DE CONTRACTE: EEE CONTRACTADES A PARTIR DEL CURS 2018-2019
Convocada Mesa Tècnica de Personal laboral per dimecres 8 de juliol de 2020: Pla experimental d’implantació del primer cicle d’educació infantil en escoles rurals.

COMUNICAT D’OPOSICIONS TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL
Instrucció 6/2020, de 30 de juny, sobre mesures organitzatives, de prevenció i seguretat aplicables en l’etapa de la represa al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 - personal PAS i VI conveni
COMUNICAT COMITÈ INTERCENTRES DAVANT L'OBERTURA DELS CENTRES D'EDUCACIÓ ESPECIAL
Pla de contingència i reincorporació progressiva del Departament d'Educació - per a personal laboral i personal PAS, inspecció, docents amb CS a les  oficines del Departament, i docents adscrits a SSEE i a les oficines del Departament
EL COMITÈ INTERCENTRES NO VOL LA REOBERTURA DE LES LLARS D'INFANTS
Instrucció 5/2020, de 24 de maig, sobre reincorporació progressiva als centres de treball, teletreball i altres mesures organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.  

Curs d'habilitació per al personal educador d'educació especial. Adreçat a les persones d'aquest col·lectiu professional incloses en el Grup 2  i proposades per superar el procés d'habilitació.

Pla de contingència del Departament d'Educació personal laboral i personal PAS (05/05/20)

. PREGUNTES FREQÜENTS PERSONAL LABORAL. Estat d'excepcionalitat COVID-19
. Reunió virtual amb el Departament: PREGUNTES I RESPOSTES

Proposta de formació per al personal laboral

Convocatòria del concurs-oposició per a l’accés a la categoria professional de Tècnic Especialista d'Educació Infantil (TEII)

OPOSICIONS TEI I TIS
USTEC·STEs (IAC) darrers fulls informatius
  

Fotos (i vídeos) de la concentració d'Interines TEEI (24-2-20) a la Plaça Sant Jaume #CapTEEIAlCarrer

La Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya convoca una concentració dilluns 24 de febrer a les 11’30h a la Pl. Sant Jaume
USTEC·STEs (IAC) participa en la Confederació Nacional 0-3 anys on estan representades totes les Comunitats per debatre i consensuar el model educatiu que cal exigir per aquesta etapa
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/142/2020, de 24 de gener, per la qual es resol el concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de la categoria professional de tècnic/a especialista, educació infantil, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (convocatòria núm. LEN/003/19).
Número de visites avui: 7