Personal laboral

Full 435 USTEC·STEs (IAC)
Per l'estabilització real de tot el personal laboral en abús de temporalitat
Per l'estabilització real de tot el personal laboral en abús de temporalitat
Assemblees telemàtiques: 11 i 12 de maig a les 18h

Convocatòria extraordinària Borsa Personal Laboral. 
La Borsa del personal laboral categoria de TEEI obrirà de manera extraordinària del 2 al 17 maig. 
Resolució de la convocatòria
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1201/2022, de 26 d'abril, per la qual es modifica l'Òrgan Tècnic de Selecció del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

USTEC·STEs (IAC): Resum del Comitè Intercentres del 6 d'abril del 2022: Un cop més, sense solucions concretes
Full 429 USTEC·STES (IAC): Propostes d'USTEC per reduir la temporalitat del personal laboral

Propostes d’USTEC per reduir la temporalitat del personal laboral

Reunió de la MEPAG (Mesa de Funció Pública) del 24 de gener 2022

Publicació de les qualificacions de la Primera Prova del Procés de selecció TEEIs 

Temporalitat i abús de temporalitat del personal laboral

Personal Laboral objectiu 8%
 

Actualització retribucions 2022

Mobilitza't!! Cap interina laboral al carrer!!
Assemblees telemàtiques: :#VagaSectorPúblic28oct per l'estabilització del personal interí docent i laboral

TEEIs i TIS: Informacions del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació del 29 de setembre de 2021                                                                                    

Qüestionament de l’organització de la realització de la primera prova de les oposicions TEEI: Comunicat Comitè Intercentres

Novetat OPOS TEI: Informació sobre el funcionament de la primera prova del procés selectiu corresponent a la convocatòria L005/2020 Tècnic/a especialista en educació infantil

Pla de Formació 2021: Personal d’atenció educativa i d’administració de serveis
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/2700/2021, de 2 de setembre, per la qual es modifica la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, i la llista definitiva de persones exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i de coneixements de llengua espanyola, de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020), aprovada per la Resolució EDU/1836/2021, de 10 de juny.
La lluita d'USTEC a favor del personal interí continua
Icetazo - Preguntes freqüents sobre les esmenes transaccionades (infografies explicatives)
Enllaç a les fotos de les mobilitzacions del 30N. Time-lapse. Vídeo Resum

Reunió del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació:  14 de juliol.

Es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos a la convocatòria d'oferta d'ocupació pública, L005/2020, per al personal TEEI: Resolució EDU/1836/2021, de 10 de juny.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1836/2021, de 10 de juny, per la qual s'aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, i la llista definitiva de persones exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i de coneixements de llengua espanyola, de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

Tancament de la borsa extraordinària oberta del personal d'administració i serveis. El termini de presentació de sol·licituds i documentació justificativa de requisits i mèrits es tancarà el 30 de juny de 2021.
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1769/2021, de 2 de juny, per la qual es fa pública la relació de persones que obtenen l'habilitació per a prestar serveis com a educador/a d'educació especial en centres públics del Departament d'Educació.

Dimarts 30 de març USTEC·STEs (IAC) torna a donar suport al col·lectiu de les TEEIs per reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de la concentració

Dimarts 23 de març les TEEIs van tornar a reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de les concentracions

Assemblea personal laboral: Prou Temporalitat, Fixesa ja. 18 de març  a les 18.30hEnllaç a la sala
Vacunes per a tot el personal dels centres educatius. Amb la Salut no hi pot haver diferències.

Publicació de  la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu de nou accés Tècniques/s Especialistes en Educació Infantil
DOGC: ORDRE TSF/44/2021, de 24 de febrer, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presta el personal laboral tècnic especialista en educació infantil (TEEI) destinat en centres educatius del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

USTEC-STEs (IAC) dona suport a la vaga del 26 de febrer. Cap TEEI al carrer!
Fotos de les concentracions a Barcelona

El col·lectiu TEEI és primordial a les aules de P3
26/02/21 Vaga TEEI del 26 de febrer. Fotos de les concentracions a Barcelona
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/495/2021, de 8 de febrer, per la qual s'aixeca la suspensió del termini per aprovar i publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu
Full 20 Personal Laboral: "Comunicat sobre la situació de les plantilles de personal laboral"
Infradotació de les plantilles del Personal Laboral

Resum de la Mesa Tècnica d'Educació inclusiva del 2.12.20

EL DEPARTAMENT SOLUCIONA UN ERROR SEU ACOMIADANT TREBALLADORS/ES
«Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir.»
Personal laboral i personal PAS -  Noves mesures davant el rebrot de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya  - 16/10/20
PERSONAL LABORAL : QUÈ PASSA AMB LES NOSTRES FUNCIONS? INCREMENT REAL DE PLANTILLES?

Estrenem la nova pàgina web de personal laboral

Obert el període d'inscripció als assessoraments per a les oposicions de Tècnic/a Especialista en Educació infantil (TEEI)

PLA DE FORMACIÓ PAS
CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

Nota informativa en relació amb el personal d’administració i serveis i professionals d’atenció educativa dels centres i serveis educatius (31/08/20)
DOGCRESOLUCIÓ EDU/2078/2020, de 24 d'agost, per la qual se suspèn el termini d'aprovació i publicació de les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses establert a la Resolució EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
Número de visites avui: -